Shop Mobile More Submit  Join Login
Little City by MissLumikki Little City by MissLumikki
***
how I miss you...
Add a Comment:
 
:iconmolfar-spirit:
Molfar-Spirit Featured By Owner Nov 19, 2016  Student General Artist
It's....
Where is it?
Reply
:iconmisslumikki:
MissLumikki Featured By Owner Nov 24, 2016
It´s Porvoo, small and really beautiful town in Finland :)
Reply
:iconmolfar-spirit:
Molfar-Spirit Featured By Owner Nov 24, 2016  Student General Artist
I really love it... For me that picture means passions and silence. Just amazing! I don't know how you photographed it, but... Amazing!
Reply
:iconmisslumikki:
MissLumikki Featured By Owner Dec 3, 2016
Thank you very much! :)
Porvoo (like many many others) is a city of wonder. No need to be a good photographer to take a good picture of it... It works itself :D
Reply
:iconblindedaudrey:
BlindedAudrey Featured By Owner Mar 29, 2016  Hobbyist Photographer
Ihanan melankolinen!
Reply
:iconmisslumikki:
MissLumikki Featured By Owner Apr 16, 2016
Kiitos! :)
Reply
:icondraaket:
DraakeT Featured By Owner Jan 31, 2015  Hobbyist Digital Artist
Living in an hot isle, Im sure at 100% i could die in a place like that Nod
Apart this nice shot, remember me a good horror movie :D (Big Grin) 
Reply
:iconmisslumikki:
MissLumikki Featured By Owner Jan 31, 2015
Me too want to die in a place like that :D I was born in cold Siberia and could survive and live only in cold Northern countries :D
Thank you :) I tried to make here something melancholic and maybe even horror atmosphere, and very glad that it´s done successfully :)
Reply
:icondraaket:
DraakeT Featured By Owner Feb 1, 2015  Hobbyist Digital Artist
haha yes i know all people of those places + or - they think the same thing and in any case there are people who hate the hot
Reply
:iconmisslumikki:
MissLumikki Featured By Owner Feb 3, 2015
:)
Reply
:iconmas0ot:
Mas0ot Featured By Owner Jan 19, 2015  Student
nice
Reply
:iconmisslumikki:
MissLumikki Featured By Owner Jan 24, 2015
Thanks :)
Reply
:iconlordljcornellphotos:
LordLJCornellPhotos Featured By Owner Jan 16, 2015  Hobbyist Photographer
That looks very cold brrrrr very very cold :hug:
Reply
:iconmisslumikki:
MissLumikki Featured By Owner Jan 24, 2015
It wasn´t actually :D about -1 C.
Reply
:iconmadmagpie:
MadMagpie Featured By Owner Jan 4, 2015  Hobbyist General Artist
Koti-ikävä?
Reply
:iconmisslumikki:
MissLumikki Featured By Owner Jan 6, 2015
Suomi-ikävä :) Todella iso ikävä.
Vaikka elän hyvin täällä Siperiassa ja epäilemättä rakastan isänmaatani, mutta minulla on erikoisia tunteita Suomea kohtaan, mitkä ovat kestäneet pitkään aikaan, jo lapsuudestani. Suomi on maa, jossa tunnen itseni erittäin hyvin, täydellisesti, "paikallani". Matkat sinne vaan sitä tunnetta vahvistavat, olen varma etten saa samaa toisissa maissa. Ei se ole elintason jne takia, vaan... en osaa sanoa. Vaikea selittää. Joku matkustaa Tiibetiin, minä - Suomeen :D
Reply
:iconmadmagpie:
MadMagpie Featured By Owner Jan 6, 2015  Hobbyist General Artist
Moni on Suomeen ihastunut. Yksi tuttavakin on naimisissa unkarilaisen miehen kanssa, pariskunta on asunut täällä jo päälle parikymmentä vuotta. Mies osaa hyvin suomea ja vaimo puolestaan on oppinut unkaria. :) Ja vakikahvilassani on venäläinen tarjoilija, Natalia, joka on jo useamman vuoden asustellut täällä.

Minua kiinnostavat Venäjä ja Britannia. Venäjän historia ja taide ovat ihan teinistä lähtien kuuluneet harrastuksiini. Luin joskus 12-vuotiaana E.Radzinskin kirjan Nikolai II:sta ja se oli menoa. (Meillä täällä Hyvinkäällä on rautatiemuseo, jossa on tsaarin salonkivaunu - harvinaisuus. Samaten Kotkan lähellä on Aleksanteri II:n kalastusmaja, Langinkoskella kannattaa joskus käydä katsomassa, jos paikka ei ole entuudestaan tuttu.)

Isoäitini oli kotoisin Viipurista, mutta en vieläkään ole sinne päässyt käymään.
Reply
:iconmisslumikki:
MissLumikki Featured By Owner Edited Jan 15, 2015
Suomi on maa, johon vaikea olla ihastumatta :D
No onhan se hienoa, että harrastat Venäjän historiaa! :) Venäläisenä minun on todella mukava kuulla sen. Itse en tunne isänmaani historia niin hyvin (opiskelin koulussa ja yliopistossa), mutta on aina mielenkiintoista tiedä tästä jotain uutta tai tietämätöntä...
Heh, kannattaa käydä kaikissa Suomen kaupungissa, on jokaisessa joitain mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja jopa venäjän taide- ja historia-aiheisia museoita... Näin halusinkin (odotin vain oleskelulupaa päästäkseni töihin, jotta voin maksaa bussimatkoista), mutta ei tällä kerralla onnistunut... No siis ensi kerralla!
Käy ihmeessä Viipurista, se on todella kaunis kaupunki. vaikka en itse käynyt, kuvissa vain näin :)
Reply
:iconmadmagpie:
MadMagpie Featured By Owner Jan 15, 2015  Hobbyist General Artist
Omassa kotikaupungissani on muistolaatta Anna Ahmatovalle. :) Hän oleskeli täällä aikanaan parantolassa. Ja aikanaan Juri Gagarin pysähtyi täkäläisellä rautatieasemalla... (No, niin pysähtyi Heinrich Himmlerkin, mutta ymmärrettävistä syistä siitä ei paljon puhuta.)

On Suomessa rumiakin paikkoja, sellaisia, joissa ei ole muuta kuin rumia kerrostaloja ja paikallisia baareja. :D Ja pari supermarkettia.
Reply
:iconmisslumikki:
MissLumikki Featured By Owner Jan 24, 2015
Täällä Siperiassa ei ole mitään Suomen-aiheisia paikkoja eikä muistomerkkejä... mutta Pietarissa niitä on aika paljon: Pyhän Marian kirkko, Suomen yliopisto, muistomerkki Mannerheimille ja Mannerheimin museo Marshal hotellissa... Ja myös on paljon suomen-aiheisia tapahtumia: elokuvafestivaalit, näyttelyt, konsertit jne.

No ehkä nuo rumat paikat eivät näytä minulle niin rumalta :D Joskus ajattelin (kun asuin Suomessa) että olisi kiva asua pienessä yksiössä tai kaksiossa eräässä kerrostalossa, tehdä parvekkeella pientä nättiä kesäterassia ja kasvattaa kauniita kukkia... Katselen joka päivä ikkunoista paljon rumiampia kerrostaloja, joiden parvekkeilla säilytetään kaikenlaista roinaa ja vanhoja rikkinäisiä kodinkoneita :D
Reply
:iconmadmagpie:
MadMagpie Featured By Owner Jan 25, 2015  Hobbyist General Artist
Se obeliski Pietarissa on muuten suomalaista kiveä, graniittia Pyterlahden louhokselta Virolahdelta (äiti on kotoisin sieltä, alunperin). Virolahti on pitäjä, josta osa jäi viime rauhassa Venäjän puolelle, osa taas kuuluu edelleen Suomeen. Tsaarit ovat kesämatkoillaan usein vierailleet seudulla, siellä on kuulemma vieläkin lato, jossa Nikolai II on käynyt.

Venäjällä taitaa olla aika paljon Hrustsovkia edelleen käytössä. Isäni muistaa myös jonkun työmatkan, jolloin matkalaiset olivat käyneet jossain lähiössä ja hämmästelleet sen valtavaa kokoa.

Venäjällä en ole tosiaan käynyt, mutta Viron Mustallamäellä oli kyllä aika hurjan näköisiä neuvostotaloja. En välttämättä olisi uskaltanut mennä niiden parvekkeille. Olivat vähän huteran oloisia. Ainakin silloin 1990-luvulla. Viron kolhoosien ohi kun ajoimme joskus, niin ei niitäkään kyllä kovin kauniiksi voinut sanoa.

Vaan kyllä Suomessakin on kummia romuviritelmiä parvekkeilla. Minusta olisi mukava pitää kukkia ja lepotuolia parvekkeella, mutta joidenkin mielestä sinne voi tunkea kaiken kaman, jota juuri nyt ei tarvita. :D
Reply
:iconmisslumikki:
MissLumikki Featured By Owner Jan 26, 2015
Venäjällä on vieläkin aika paljon Hrustsovkia :) Niin "Stalinkia" myös, joiden väliseinien korkeus on noin 3 metria. Vaikka ne ovat jo todella vanhoja, monet niistä ovat kärsineet jälleenrakennusta. Ne ovat "pieniä", jos vertailla uusiin rakennuksiin :D Nyt rakennetaan vähintään 10 ja 15-kerroksisia taloja. Moskovan Moskva-city:ssa on jo todellisia pilvenpiirtäjöitä :)
Virosta en tiedä, ehkä siinä ei enää noita neuvostotaloja, tai ne ovat jo jälleenrakentaneet niin, etteivät enää samannäköisiä :)
Sinun ehkä kannattaisi joskus matkustaa Venäjälle :) Ei täällä ole niin kuin lehdissä varmasti kirjoittavat, ei mikään vihaa Eurooppaa kohtaan.  Jos asuisin lähempää Suomea, niin ehkä voisin olla hyvää matkaseuraa, joka voi puhua suomea ja venäjää :)
Reply
(1 Reply)
:iconmecengineer:
mecengineer Featured By Owner Jan 4, 2015
excellent
Reply
:iconmisslumikki:
MissLumikki Featured By Owner Jan 6, 2015
Thank you :)
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
January 4, 2015
Image Size
6.2 MB
Resolution
3953×3196
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
241
Favourites
32 (who?)
Comments
28
Downloads
6

Camera Data

Make
NIKON
Model
COOLPIX L120
Shutter Speed
1/50 second
Aperture
F/3.6
Focal Length
8 mm
ISO Speed
400
Date Taken
Feb 7, 2014, 10:45:16 PM
Software
Adobe Photoshop CC (Windows)
×